Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:40 | November 30, 2012

Julgransvernissage på Hotel Birger Jarl

En stressad gran, en cirkelgran, en fjärilsgran och en trägran som min vän Petra hade skapat. Helt klart min favorit, en sådan skulle jag vilja ha hemma och ta fram som julljusstake varje år. Detta var bara några av bidragen under Årets JulgransvernissageHotel Birger Jarl igår. Nu börjar jag komma i riktig julstämning hörrni! Har ni någon favorit bland de fina julgranarna jag fotograferade?

julgransvernissage

julgransvernissage

julgransvernissage petra tungården

julgransvernissage

julgransvernissage

julgransvernissage

julgransvernissage


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här