Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:54 | November 29, 2012

Änglahår…

Var tog den här dagen vägen? Jag har mestadels tentapluggat och annars gått en lång promenad med Charlie för att hämta lite paket på posten. Hon vägrade däremot att gå mer så vi fick ta bussen hem. När vi kom hem var hon alldeles svart av snö och slask så det fick bli en dusch och sedan fönade jag faktiskt henne torr. Jag har hört att man kan göra det, på lägsta värme och längsta tryck så klart och det gick riktigt bra. Utöver det har jag inte gjort så mycket mer, jo jag har lockat mitt hår med min vågtång från Babyliss. Jag blev riktigt nöjd, eller vad säger ni? Det ser ut som änglahår!

lockigt hår

lockigt hår

lockigt hår


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här