Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:39 | November 28, 2012

Long gone…

Vi går in på vårt andra dygn med ösregn här i Stockholm, jag kan inte minnas att det någonsin har regnat så här mycket sedan jag flyttade hit för 3,5 år sedan? Jag sitter och kollar genom lite gamla bilder här i bloggen och vår sommar i Italien känns ganska långt borta måste jag erkänna. Som det ser ut nu kommer vi resa utomlands 10-14 dagar i slutet på februari/början på mars, det kommer vara väl behövt…

dagens outfit

lutande tornet i Pisa

vinprovning

capri

hoopbild

dagens outfit


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här