Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:34 | November 27, 2012

Ekologiskt runt hörnet…

Vi har ju bytt ut de flesta livsmedelsvarorna här hemma till ekologiska produkter. Det brukar ta lite extra tid på Hemköp för att hitta de ekologiska alternativen bland de vanliga produkterna men tror ni inte att jag har upptäckt att vi har en helt ekologisk butik bara runt hörnet på Tegnérgatan? Där slipper jag åtminstone att leta men det blir också lite, lite dyrare. Det är ju baksidan med ekologiska produkter. När jag fick höra om en liten flicka som hade fått sin mens vid sju års ålder(vilket läkarna trodde berodde på att kycklingfilén hon åt var fullproppad med hormoner) så känns det ändå som att det är värt pengarna. Eller vad säger ni?


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här