Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:22 | November 21, 2012

Crème de la Crème

Idag matchar jag beiga och bruna kläder med det här nagellacket från Isadora i färgenCrème de la Crème. En favorit precis som Isadoras nagellack, de täcker bra, är billiga och lätta att applicera. Nu lät det här inlägget väldigt säljande upptäckte jag men jag får inte betalt för att skriva så här(det hade dessutom varit dold marknadsföring och stridit mot lagen, men jag vill att ni ska veta att mina tips är mina personliga tips som jag vill dela med mig av till er, inget annat).

nail polish isadora

creme de la creme

nagellack isadora


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här