Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:06 | November 19, 2012

Twilight saga ends…

Vi såg sista Twilight-filmen på bio igår… Jag gillade den och man märker att den var väldigt bekostad. Jag vill inte förstöra för er som inte har sett den än men man blir riktigt chockad av vilken vändning filmen tar, och sedan blir man chockad igen. Haha, ena sekunden satt jag i princip och grät(ja, jag är känslig) och i nästa höjde jag nästan armarna och skrek av glädje. Ni som har sett den förstår säkert vad jag menar! Jag var däremot inte en av dem tjejerna som satt och applåderade så fort det gick bra för Edward och Bella och vissa saker kändes nästan lite överdrivet löjliga, men varför inte tillåta sig att vara lite löjlig ibland? Det är ju en löjligt gullig kärlekshistoria i alla fall!

twilight

twilight bella edward


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här