Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:19 | November 15, 2012

Back on track

Jag skulle ta lite bilder på detaljerna idag men det blev mestadels trams, haha. Jag vaknade tidigt i morse och kände mig pånyttfödd, ingen feber och väldigt rastlös efter två dagar spenderade i sängen. Idag ska jag till skolan, jobba med ett grupparbete och gå på en föreläsningen sedan kommer mamma upp på besök. Hon är här hela helgen, det ska bli så mysigt! Vi ska börja leta julklappar och bara ha en lugn och skön helg. På mig idag har jag blus från Lindex, tröja från Softgoat, ringar Edblad , armband Swarovski och örhängen från Frogpearl.

puss

hästsvans

pärlkrage


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här