Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:53 | November 14, 2012

Still in bed…

Japp, jag är sängliggandes för andra dagen i rad. Det har inte hänt på väldigt länge att jag har legat hemma i feber i mer än en dag. Men varenda fysisk aktivitet känns som en enorm ansträngning och jag kan knappt ta en dusch utan att bli andfådd, så det är lite problematiskt att ha hund för tillfället även om hon är världens bästa sällskap. Det enda vettiga jag har gjort idag är att svara på några mail och annars har jag tittat på Mad Men, följer ni den serien? Jag köpte ju femte säsongen för ett tag sedan, såg de fyra första avsnitten men glömde sedan bort att jag hade den. Jag har inte haft tid helt enkelt och ska jag vara helt ärlig så är den här säsongen ganska seg. Betty som förut utgjorde en stor del av serien är knappt med längre, likaså Joan som är min favorit, Don är trogen mot sin fru(vad hände?) och allt är bara väldigt trögt. Jag hoppas att slutet av säsong fem blir mer spännande, annars behöver de faktiskt inte göra fler.

mad men quotes

mad men quotes

mad men quotes

mad men joan

mad men quotes

mad men quotes

mad men quotes

mad men quotes

mad men

mad men quotes

joan mad men

mad men quotes

mad men quotes

mad men quotes

mad men quotes

mad men quotes

mad men quotes

don draper

mad men quotes


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här