Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:16 | November 5, 2012

Sorg…

Just nu är sorg en stor del av mitt, jag vill självklart inte visa den för andra i min närhet, men den kommer flera gånger om dagen, griper tag om mitt hjärta och kramar om allt vad den kan tills jag brister ut i tårar. Antagligen kommer jag få leva sida vid sida med den här sorgen i resten av mitt liv då mamma aldrig kommer bli frisk. Om jag inte lär mig att hantera den vill säga, men ska jag vara ärlig så är jag nästan helt säker på att det inte går lära sig hantera den här sortens sorg, den kommer alltid att finnas där… Den är helt enkelt oundviklig i vår situation!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här