Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:19 | November 5, 2012

Alltid med mig

En riktigt trött måndagsmorgon, trots det lyckades jag släpa mig upp halv sju i morse och ta mig till gymmet. Sedan har tiden bara flugit iväg och snart ska jag köra ut till universitetet för introduktionsföreläsningar i våra två nya kurser. Något annat jag hann med var att kika på Luxclusifs nya kampanj Alltid med mig och klickade hem en jättefin vintage clutch och en jättesöt necessär. Vad tycks? Jag är helt förälskad! Kika in veckans kampanj här om ni vill!

dior clutch

dior neccessär


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här