Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:15 | November 4, 2012

My Weekend

Jag har haft en helt underbar långhelg som egentligen började redan i onsdags när jag och mamma gick på Rosa Bandet-galan, en fantastisk gala med jätteduktiga artister(bl.a. Lill Babs, Molly Sanden, Linda Sundblad, Sanne Salomensen och många fler) och gripande historier om människors fruktansvärda cancer-öden. I torsdags gick vi i stan, köpte en pumpa inför Halloween och fortsatte kvällen med after workTidningskungen. Jag och Alva gick vidare till lilla baren på Riche där vi beställde in Cosmopolitans och Hot Shots i sann Sex ande the City-anda(inbillade vi oss i alla fall). Vi mötte upp resten av gänget och hade en underbar kväll. Fredagen ägnades åt mys här hemma, vi lagade middag och hade en lugn kväll framför X-Factor och filmen Rock of Ages. Igår var mamma hundvakt och jag och killen var först på Cirque du Soleil i Globen, det var Michael Jackson tema och helt fantastiskt imponerande, över våra förväntningar helt klart och sedan åt vi en mysig middag på Vassa Eggen. Jag har som sagt haft en underbar helg och idag är sista dagen mamma är här, det blir en promenad runt Djurgården och lunch på något mysigt ställe.

Pumpor

rosa bandet-galan 2012

pumpa

kälek

rosa bandet-galan 2012

hötorget

cirque du soleil


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här