Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:47 | October 22, 2012

Höger, vänster

Ledsen om jag körde en höger vänster på er idag och bara försvann men jag har pillat och fixat hela dagen med diverse ting. För ett par timmar sedan fick jag dessutom ont i hela kroppen, precis som man får innan man ska få feber och bli sjuk ni vet. Jag tog två Ipren och hoppas nu på det bästa, härnäst väntar bion och vi ska se den omtalade filmen “En oväntad vänskap”. Någon som har sett den kanske? Vad tyckte ni? Alla jag har pratat med älskar den!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här