Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:35 | October 22, 2012

Brunch på Strand

Vi är ett litet gäng som försöker få ihop en brunch var söndag så det kommer bli en hel del brunchtips här i bloggen framöver. Igår var vi på Strand som ni hittar vid vattnet på adressen Hornstullsstrand 4. Jättemysigt ställe där maten smakade gudomligt(bl.a. jättegoda ribs och äggröra) och till efterrätt serverar de våffel-buffé med alla möjliga olika tillbehör. Helt klart ett av de bästa brunch-ställena jag har besökt i Stockholm!

brunch stockholm

strand brunch

brunch stockholm

brunch stockholm


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här