Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:51 | October 21, 2012

Min söndag…

Jag har haft en underbar och produktiv söndag! Den började med ett hårt träningspass nere på gymmet där jag mestadels av tiden var helt ensam, haha, jag antar att söndagsförmiddagar inte är den mest populära tiden att träna på. Det brukar det inte vara för min del heller. Sedan åkte jag och pojkvännen till Strand vid Hornstull och åt en underbar brunch med Alva och Gisela. Efter det åkte vi till Gallerian, bytte mina boots och hämtade min (älskade) sekretär som stått hos Johan. I kväll har jag börjat måla sekretären(lådorna inuti var inte målade), skrivit på en skoluppgift och jobbat i några timmar. Jag börjar vänja mig vid att slippa bakfyllor och jag stormtrivs. Nu ska jag fortsätta måla!

instagram

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här