Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:53 | October 20, 2012

Yesterday.

Igår blev det en riktigt spontan och trevlig middag här hemma med våra vänner. Det serverades kronärtskockor och fondue! Vi hängde med till Collage en stund och hade riktigt kul men återvände hem efter en timme igen, jag var så trött och somnade så fort jag la huvudet på kudden. Idag har vi spenderat hela morgonen i sängen, städat efter middagen igår och nu ska vi ner på stan och införskaffa lite saker vi saknar. Ha en fin lördag!

instagram

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här