Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:21 | October 18, 2012

AW agency – Sveriges första bloggagentur

Nu är jag och Sandra Wigfors i full gång med AW agency – Sveriges första bloggagentur! Gå gärna in och gilla vår Facebook-page(klicka här) där ni kommer få ta del av vilka bloggare vi företräder, vilka företag vi kommer jobba med och mycket mer! I morgon lägger jag upp en tävling här i bloggen där ni kan vinna en riktigt fin goodiebag, har ni redan gillat sidan då så behöver ni bara lämna en kommentar. Jag hade lagt upp tävlingen redan nu men vill först ta bilder på den fina goodiebagen ni kan vinna. Här har ni AW agency’s senaste annons, här i tidningen Posh Magazine.

aw agency

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här