Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:18 | October 16, 2012

New in, favourite jeans…

Jag var tvungen att beställa hem två nya par av mina favoritjeans, de andra har jag använt så mycket att de inte går använda längre. Man blir lika chockad varje gång man får hem dem då de ser ut som barnjeans rent storleksmässigt. Jag använder storlek 34 och trots att de ser väldigt små ut så är jeansen superstretchiga vilket jag älskar för då tappar de aldrig passformen. Från Serious Sally, Rutstore.

jeans shorts

jeans serious sally

jeans serious sally


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här