Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:52 | October 15, 2012

50 frågor och 50 svar, del 2

16. Beskriv den perfekta outfiten?
För min del handlar det absolut mest om att jag ska känna mig bekväm i mina kläder även om det ska vara uppklätt och snyggt. Skulle jag vara mer crazy skulle jag vilja lyckas lika bra som Vintage Virgin gör med sina outfits. Helt klart en grym inspirationskälla!

17. Välj något inom modeindustrin som du skulle vilja rädda svenska folket ifrån genom att banna, som t ex gröna strumpbyxor, boyfriend jeans etc?
Foppa-tofflor, om det nu räknas som “inom modeindustrin”.

18. På tal om mode, din favoritbutik?
Beyond Retro för second hand och sedan måste jag vara så tråkig så att jag väljer typ H&M, Monki, Zara eller liknande. Jag tycker att lågpriskedjorna är överlägsna i kvalitet sett till pris och i att följa modesvängarna. Marc by Marc Jacobs är också en favorit.

19. Favoritplagg som du har i garderoben? Får gärna illustrera med bild.
Plagg och plagg, det är väl snarare en accessoar och det är mitt Moschinoskärp, går att bära till det mesta!

dagens outfit

20. Favoritoutfit som du har haft på dig hittills i ditt liv?
Det går ju inte att säga! Jag kan omöjligt välja en!

21. Favoritplagg på en man?
Jag gillar uppklätt, jeans, en t-shirt och kavaj är en snygg kombo, eller motsatsen, t-shirt, slitna jeans och converse. Jag ser mer till helheten än specifika plagg.

22. På tal om killar, vad föredrar du, svenskar eller utländska?
It’s all in the mix baby!

23. Beskriv en egenskap hos en man som du skulle vilja ha, t ex mörk röst, synliga ådror etc.?
Alltså som jag skulle vilja ha som tjej? Då skulle jag vilja ha lite mer av den där “Det löser sig”-attityden som många killar tycks ha.

24. Vad är det mest romantiska en kille gjort för dig?
Där vinner min nuvarande pojkvän/sambo i alla kategorier, Alla Hjärtans Dag med “skattjakt” och de finaste kärleksförklaringarna(det är ju faktiskt dem som betyder mest), vår resa till Kapstaden, vår sommar i Italien, när han överraskade mig och hade fixat en massa grejer i lägenheten när jag kom hem från Malmö, och mest av allt, att han verkligen är uppmärksam, lyssnar på mig och förstår mig.

25. Vad är det mest romantiska du gjort för en kille?
Det var nog min Alla Hjärtansdag-present till min underbara pojkvän, och även ett antal kärleksförklaringar som jag inte vill gå in närmre på, haha.

26. Vad är den perfekta presenten? Ifall du skulle fylla år imorgon.
Just nu, en resa till ett varmare land!

27. Vad är den hemskaste presenten du fått?
Haha, när jag fyllde femton fick jag en städvagn(i barnversion) av Maria och Sofia. Det var på den tiden då min pedantiska sida ännu inte hade visat sig.

28. Cola eller fanta?
FANTA

29. Choklad eller sur/salt godis?
Sur/salt godis!

30. Sallad eller McDonalds?
I nio fall av tio skulle jag välja en sallad men var tioende gång blir det Mc Donalds(läs när jag är bakfull) och då blir det alltid en Cheeseburgare, Hot Wings, Cheddar Cheese-dippa och en chokladmilkshake.

31. Myskväll eller utekväll?
Jag älskar att gå ut, vara social, äta på restaurang och så vidare, men det gör också att jag uppskattar en ordentlig myskväll då och då!

32. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
Jag vet inte hur länge kärlek utan sex fungerar, men skulle jag välja för resten av livet hade jag valt kärlek utan sex.

33. Pengar eller kärlek?
Kärlek! Är det något jag har lärt mig så är det att ingen blir lyckligare av en massa pengar. Man måste ha rätt inställning till pengar om de ska verka för att göra livet lättare och inte tvärtom.

34. Tåg/buss eller bil?
Bil om jag inte ska åka för långt, till Malmö föredrar jag att ta tåg.

35. Bloggy eller twitter?
Blogg!!! Twitter har ännu inte tilltalat mig… Aha, såg nu att Bloggy är ungefär detsamma som Twitter, för min del är det riktiga bloggar som gäller i alla fall.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här