Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:42 | October 4, 2012

Och så var det Instagram…

Det blir mycket Sociala Medier-snack här i bloggen idag. Jag hoppas att ni inte har något emot det? Nu tänkte jag berätta att jag har blivit mycket bättre på att uppdatera min Instagram, framförallt när jag inte hinner blogga. Så följ mig där om ni vill, jag heter linn_herbertsson och så borde ni även följa AWagency på Instagram. Det är vårt nya företag! Jag kommer berätta mer om vårt företag efter hand här i bloggen.

instagram

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här