Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:13 | October 4, 2012

Chains everywhere…

Jag är väldigt sugen på Chanel-kedjan som är med i Veckans Kampanj på Luxclusif. Jag vill ju ha ett substitut till mitt Moschino-skärp som jag avgudar så mycket och kedjan hade varit perfekt. Den hade jag dessutom inte bara använt som skärp utan också som halsband eller kanske armband. Chanel inspirerar ju verkligen när det kommer till kedjor på catwalken. Love it!

chanel kedja

Chanel Cruise Collection 2010, Chanel Paris/Bombay Show från 2011, Chanels Cruise kollektion inför 2012/2013. Foto: Splash News/Pascal LeSegratain – All Over Press


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här