Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:59 | October 1, 2012

Rosa Armband, Rosa oktober är igång!

Glöm inte att Cancerfonden står på Centralstationen i Malmö idag och säljer de här Rosa Bandet-armbanden som vi knöt förra veckan! Det här söta armbandet med en cupcake-berlock fick jag precis i ett mms av Stephanie som precis har varit och köpt. Det kostar runt hundralappen och allt utom materialkostnaden skänks till cancerforskningen! Jag fick frågor om jag kunde sälja armbanden via bloggen men de jag knöt lämnade jag till tjejerna som står och säljer i Malmö.

rosa bandet armband

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här