15:09 | April 16, 2018

recept på nyttig sallad med granatäpple och fetaost

mat,Uncategorized
nyttig sallad granatäpple fetaostlinn herbertsson granatäpple fetaost sallad granatäpple spenat fetaost sallad

Hej på er!

Jag slängde ihop en sallad som jag har fått dille på den senaste tiden till lunch idag. Det är så mysigt att sitta och jobba här ute på landet och jag har fått så mycket gjort. Ett par timmars jobb till och sedan ska vi fixa i trädgården och gå en långpromenad med Charlie innan solen går ner.

Här kommer receptet på min sallad, den är så fräsch och passar perfekt till lunch men går också att göra som sallad till en middag på kvällen med fler tillbehör. Jag har helt gett upp att köpa färska granatäpplen för det är så svårt att få ur kärnorna men det är verkligen pricken över i på den här salladen och nu kan man köpa granatäpplekärnor i många frysdiskar, ett litet tips om ni älskar granatäpple precis som jag, leta bland bären.

Recept

3 nävar babyspenat
1/2 paprika
1/2 avokado
1 paket fetaost
1/2 dl granatäpplekärnor
salt, peppar, olivolja och en skvätt lime

Enjoy! 

2 Responses to “recept på nyttig sallad med granatäpple och fetaost”

  1. Elisabeth Malm on

    Hej Linn! Vilken fräsch sallad. Färgerna är så vackra. Har faktiskt alla ingredienserna hemma så jag testar redan i morgon. Tack för tipset om frysta kärnor❤️ Hälsningar Elisabeth

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)