15:46 | April 9, 2018

den perfekta vårkappan och ljusa jeans

mode,Uncategorized
linn herbertssonlinn herbertsson blogggucci loafers linn herbertsson gucci loafers

innehåller annonslänkar – ljusblå kappa 2ND Day här // jeans liknande här // loafers Gucci här // Monday t-shirt här // väska Balenciaga här

Alltså, jag är lite förälskad i den här kappan! Ni vet ju att jag ofta klär mig svart, grått eller vitt, haha, men jag försöker alltid att bli bättre på färgglada plagg och ibland hittar jag de där guldkornen som jag känner mig så fin i och det piggar ju verkligen upp en hel outfit.

Den här godingen är perfekt nu i vår då den är snäppet tjockare än vanliga vårkappor vilket passar en frusen själ som mig perfekt. Haha, ni ser ju på sista bilden och jag vet inte hur många sådana här bloopers-bilder jag har på mig när vi fotar, jag fryser typ alltid.

2 Responses to “den perfekta vårkappan och ljusa jeans”

Leave a Reply

  • (will not be published)