18:12 | April 8, 2018

min försenade julklapp

mode,Uncategorized

Hej godingar!

Den här veckan kunde jag äntligen bestämma mig för vilken väska det blev istället för den jag fick i julklapp. Världens bästa kille överraskade ju mig med den här YSL-väskan i julklapp men jag kände att den var så lik min andra svarta YSL-väska med gulddetaljer så i mellandagarna lämnade vi tillbaka den och jag fick ett tillgodokvitto på Nathalie Schuterman istället. De hade ingen väska inne just då som jag tyckte bättre om men i veckan hittade jag en väska som är så jag och den fick det bli. Jag har inte hunnit fota den men ska göra det nästa vecka så att ni får se!

Vi var på middag hos Uffe och Emma igår och det blev ganska sent, vi hade så trevligt och jag har verkligen saknat dem. De bor bara två portar från oss på Birger Jarlsgatan men konstigt nog springer vi i princip aldrig in i varandra. Det var vi och ett par till och vi hade en massa catching up att göra, Uffe och Emma har nämligen förlovat sig så vi hade dessutom en hel del att fira. Nu ska jag snart mysa ner mig i soffan och så ska vi kolla på en ny serie som pappa har tipsat om, Tin Star heter den och går på C More, någon som har sett den kanske?

Jag hoppas ni har en underbar söndag så hörs vi i morgon, puss & kram!

2 Responses to “min försenade julklapp”

    • linnherbertsson on

      Hej där, det kommer upp ett inlägg med fler bilder och länkar om ett par timmar så kika in då igen 😀 Kram

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)