15:41 | March 4, 2018

en utflykt till Sveriges största vattenfall

Uncategorized

Hej mina favoriter!

Jag upptäckte att jag mitt i bloggflytten missade att visa er bilder från vår lilla utflykt till Tännforsen. Hit måste ni åka om ni är i närheten av Östersund eller Åre. På första bilden ser Sveriges största vattenfall ganska litet ut men det var så mäktigt och det enda jag kunde tänka på var scenen i Ronja Rövardotter, haha.

Den är ju inte inspelad här utan vid Ristafallet som jag trodde låg mycket längre norr ut. Sista dagen googlade jag Ristafallet och fick veta att det låg bara 20 minuter från Åre och blev så besviken för då skulle vi precis åka till flygplatsen. Det får bli nästa gång och jag är i alla fall så glad att vi hann med Tännforsen.

Det är något skrämmande och så mäktigt med vattenfall och forsande vatten men jag älskar det! Naturen är det häftigaste som finns och jag fick tyvärr tacka nej till en pressresa med fjordvandring nästa vecka eftersom jag ska till London och hälsa på Maria och Marilou (så värt det så klart för jag ska äntligen få träffas Marias lilla bebis) men är det något jag vill göra ännu mer 2018 så är det upptäcktsresor och vandring i Norge står högst upp på listan!

Hur mäktigt?

2 Responses to “en utflykt till Sveriges största vattenfall”

Leave a Reply

  • (will not be published)