18:14 | August 16, 2017

vlogg – följ med mig en dag på landet

Okategoriserade

Här kommer som utlovat en video-blogg från min dag på landet igår!

Osminkat, enkelt och härligt, jag gillar det här med film mer och mer och det är kul får det är så mycket lättare att visa upp min vardag för er såhär. Bilder kan ju ibland bli lite för fixade och även om jag älskar bilder så är det här ett kul komplement tycker jag. Och som ni vet så betyder era åsikter jättemycket så lämna gärna en kommentar och berätta vad ni tycker! Vad som var bra, mindre bra och vad ni kanske vill ha mer av.

Ett litet tips är att trycka på kugghjulet nere i höger hörn och välj kvalitet 720 eller 1080 så blir det riktigt bra kvalitet…

Enjoy!

36 Responses to “vlogg – följ med mig en dag på landet”

 1. Emma on

  Vad fint ser ut som rena drömmen! Men förstår att du varit lite rädd där ensam det hade jag också blivit. Man vänjer sig väl med allt med tiden.

  Har nån nånsin reagerat på att du liknar skådisen Jennifer Jason Leigh? Dock för 10-20 år sedan då hon ändrats mkt. Du är sötare men nåt påminner om henne 🙂

  Reply
 2. S on

  Wow Linn, du gör dig så bra både i text och rörligt material. Dock strulade ljudet för mig? Kanske är min telefon? Men gör gärna fler sådana här videos. Hoppas din sommar är/varit bra och ta hand dig ?

  Reply
  • Linn Herbertsson on

   Hmm, vad skumt! Ljudet fungerar fint för mig både i datorn och mobilen så hoppas det var något tillfälligt. Fler videos kommer 🙂 Hoppas du haft en underbar sommar. Massa kramar!

   Reply
 3. Mia on

  Jättekul att se lite mer av huset och omgivningarna, och vad glad och härlig du är. Så fin kaftan du har på dig vad kommer den ifrån?

  Reply
  • Linn Herbertsson on

   Åh, min vita kaftan som jag har på mig i min vlogg från landet köpte jag i butiken på Gran Folie som är en strandklubb på Mallorca. Tjejen som sålde den sa att den var från Ibiza men jag tror det blir svårt att hitta på nätet tyvärr. Hoppas du hittar någon liknande istället som du tycker om. Kram!

   Reply
 4. Sp on

  Kul med rörligt där du är med! Roligt att se mer av dig och din personlighet! Du känns varm?

  Jag tyckte filmen var lite jobbig att titta på dock.
  Tempot i musiken var mycket snabbare än själva filmen. Är du med på vad jag menar då? Några gånger pratade du även och lät samtidigt musiken gå, då var det svårt att höra vad du sa! Tona ut den helt när du pratar.

  Kameran verkar super, du hade focus hela tiden??

  Reply
 5. Malin on

  Filmen är alldeles för jobbig att kolla på. Du känns skakig på hand och att det går lite fort och hackigt ibland. Trevligare när du sitter still i soffan och pratar. Plus att man hör inte vad du säger när du går och filmar.
  Filma en vanlig dag någon gång i stan. Sitta på kontoret, lunch etc

  Reply
  • Linn Herbertsson on

   Åh tack för tipset, en vlogg från stan ska jag definitivt göra. Kul att du tyckte det i soffan var bäst för någon annan tyckte det kändes för stelt och att det andra var mer naturligt 😛 Men men, smaken är som baken, hehe. Kram <3

   Reply
 6. Caroline on

  Du är så fin och änns så varm och naturlig, man får en helt annan bild av dig. Jättekul, fortsätt med detta!
  Och vilket ställe ni har, magiskt!

  Reply
  • Linn Herbertsson on

   Vad kul att höra Caroline, ja det känns som att min personlighet är lättare att visa upp på film så mer blogg blir det 😀

   Reply
 7. M on

  Härligt att skånskan bryter igenom ?
  Vilket ställe ni har! Kan tänka mig att det är härligt att vakna upp där…
  En personlig fråga som du inte behöver svara på! Du/ni som är så unga och redan har så mycket (stor lägenhet, detta magnifika hus, möjlighet att resa världen över) är du inte rädd för att du en dag ska vakna och inte drömma efter något?
  Klart man ska vara nöjd men jag tycker det är härligt att drömma och låta fantasin skena iväg, det sporrar lite.
  Förstår du hur jag tänker?

  Ser fram emot fler bloggar ?
  Kram och hälsningar från Skåne!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)