8:09 | July 18, 2017

Chanel sneakers

mode,Okategoriserade

God morgon! 

Här har ni mina nya vapendragare! Det var alltså ingen väska som låg i kartongen och även om en Chanel-väska så klart vore en dröm så känner jag inte att det är vad jag vill lägga mina pengar på just nu. Jag har så mycket bättre saker att spendera 50-60 tusen (helt sjukt att de kostar så mycket nu?) på och vi planerar att resa en hel del i höst. Just nu har jag ett otroligt sug efter att se mig omkring och det gör jag bäst i sneakers, haha.

Nej, skämtåsido, men för bara ett år sedan hade jag aldrig lagt så här mycket pengar på ett par sneakers men jag har verkligen börjat använda sneakers och tycker att det är så snyggt till skillnad från några år sedan när jag i princip alltid sprang runt i högklackat eller ballerina. Nu är det högklackat eller sneakers som gäller istället och det är mina fossingar oerhört tacksamma för kan jag tala om för er.

Jag ville ha ett par diskreta och helsvarta sneakers som ändå känns “dressade” för att vara sneakers och jag är så nöjd med de här. Nu ska jag bara klä på mig och göra mig iordning sedan tar vi bilen in till stan, idag ska det springas ärenden, fixas naglar och hår. Jag har inte varit i stan på snart två veckor så det känns lite konstigt måste jag erkänna, stan ligger så nära men känns ändå så otroligt långt bort nu under sommaren.

Vi hörs i eftermiddag, puss så länge!

2 Responses to “Chanel sneakers”

Leave a Reply

  • (will not be published)