8:17 | June 1, 2017

hallon smoothie bowl

hälsa,Okategoriserade

 

God morgon!

Hur mår ni idag? Jag mår finfint och ska snart sätta mig framför datorn och köra ett Skype-möte i två timmar innan jag ska möta upp Matilda och fota. Det var någon som frågade efter receptet på min senaste smoothie bowl och det kommer här. Den här gången blev det en smoothie bowl utan acai och blåbär och endast hallon, därav den mycket ljusare färgen. Det blev så gott och helt klart en ny favorit till varma sommardagar när man är sugen på något fräscht och uppfriskande.

Recept

2 dl mandelmjölk
2 dl frusna hallon
1 banan
1 tsk kokosolja
1 msk chiafrön

Ner i mixern och toppa med banan, hallon, jordgubbar och kokos. Enjoy!

5 Responses to “hallon smoothie bowl”

    • Linn Herbertsson on

      Haha my God! Det låter riktigt jobbigt men jag hoppas du får mer sömn framöver. Massa kramar! <3

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)