9:31 | February 21, 2017

nyttig smoothie med blåbär och hallon

hälsa,mat,Okategoriserade
img_3977img_3965img_3937

Hej tisdag!

Jag sitter i soffan med min smoothie och jobbar, det snöar här i Stockholm idag så jag stannar här tills det blir uppehåll och då smiter jag iväg till kontoret. Jag och Rebecca skulle ju fota lite idag men det får bli senare i veckan när det blir finare väder! Jag fortsätter med en smoothie om dagen till frukost för att motverka mitt sötsug och här kommer mitt andra favoritrecept, en smoothie fullproppad med bär och godsaker. En uppdatering och utvärdering av mitt upplägg tillsammans med min hälsocoach Elin kommer i veckan.

Smoothie recept: blåbär och hallon

2 dl mandelmjölk
1 dl frysta blåbär
1/2 dl frysta hallon
1 banan
1 msk chiafrön 
1 tsk kokosolja
1 tsk kakao

Ner i mixern och sedan är det klart! Toppa med valfritt, jag har toppat med kokosflingor och blåbär idag.

6 Responses to “nyttig smoothie med blåbär och hallon”

  1. Mikaela on

    Den låter godare! Jag har faktiskt druckit den gröna i 5 dagar nu. Mest för jag är kass på frukt o grönt. Den var helt okej 🙂

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)